Svet-Stranek.cz
Kaira Sabah

...:břišní tanečnice

...

KAIRA NABÍZÍ TANEC S HADEM


s živým hroznýšem královským o délce cca 2,50 m - v orientálním, středověkém a dalších stylech, záleží na druhu akce a složení obecenstva /dospělí, mládež, návštěvníci společenských, dobových akcí, rockových koncertů,.../. Diváci velmi vítají, když je vystoupení zakončeno promenádou mezi nimi a focením se zájemci.


VYSTOUPENÍ TANEČNÍ SKUPINY RAMONZA 


Jedná se o vystoupení 5 tanečnic v celé škále různých stylů.  Jejich charakter je vždy možno sladit s konkrétní akcí. Samy ochotně poradíme a vytvoříme pro Vás tu nejlepší nabídku. Máte-li jakoukoliv otázku nebo potřebujete-li poradit s výběrem vystoupení - využijte, prosím, naši rubriku "Dotazy" či kontakt e-mailu.

 Sólové vystoupení jedné tanečnice  je zvlášť vhodné do menších prostor, kde není příliš velký odstup od diváka a také do různých podniků a restaurací, kde může tanečnice tančit přímo mezi hosty, většinou formou improvizace. Velký úspěch v těchto případech mívá i zapojování samotných hostů do tance - samozřejmě v režii tanečnice.

Skupinová choreografie více tanečnic se hodí k různým větším společenským příležitostem, především na plesy, velké firemní oslavy, větší podia, vyniknou více s větší vzdáleností od diváka.



NÁŠ REPERTOÁR:

  • - Klasický egyptský tanec /Raks sharki/– tanec na tradiční arabskou hudbu, který se ke konci zrychluje, často kombinovaný s tancem se závojem
  • -  Drum solo – rychlý, výrazný, smyslný tanec ve vířivém rytmu bubnů
  • -  Arabský pop – tanec na moderní, veselou hudbu
  • - Tanec se závojem – pomalejší až středně rychlý, na tradiční arabskou hudbu nebo i v moderním duchu, vyžaduje větší prostor
  • - Tanec s křídly bohyně ISIS – velmi efektní, mávající křídla obsáhnou široký prostor
  • Tanec se šp. vějířem v arab. - španělském stylu – temperamentní, připomínající španělské flamenco
  • Tanec v latinském stylu – temperamentní,  fusion samba, cha-cha
  • - Tanec s dvěma velkými vějíři ve stylu „latina“– velice efektní,moderní, barevný
  • - Tanec s ohňovými vějíři – vhodný do venkovních prostor, efektní, 1 – 2 tanečnice
  • - Tanec se svíčkami – mystický, tajemný, pomalý, vyžaduje prostor s minim. osvětlením
  • - Tanec ve středověkém či cikánském stylu, tanec se dvěma šátky – vhodný zvláště na dobové akce, možnost zapojení publika 
Všechny naše tanečnice mají bohaté zkušenosti s účinkováním v nejrůznějších programech. Jejich tanec vdechne kouzlo exotiky i každé Vaši společenské či soukromé akci.



PROGRAM PRO VAŠI SVATBU


V Egyptě bývá zvykem, že si nevěsta na svoji svatbu pozve orientální tanečnici a nechá se vyfotit s rukama na bříšku tanečnice. Egypťané věří, že tento zvyk napomůže klidnému a šťastnému manželství a hlavně zajistí zdravé děti. Břišní tanečnice může být i zde u nás zajímavým představením během večerní zábavy, např. při přestávce na občerstvení kapely.

Kromě vystoupení jedné či více tanečnic nabízíme i program pro svatební hosty, během kterého se oni sami zapojí do společného tance v párech, dále je pro oživení atmosféry a svatebního veselí připravena soutěž v břišním tanci pro muže včetně zapůjčení kostýmů a jako překvapení taneční vystoupení s živým hadem s účastí samotného ženicha. Kromě orientálního tance se určitě hosté pobaví i tancem cikánským včetně následné věštby. A po setmění se mohou venkovní prostory rozzářit ohňovými vějíři.


Technické podmínky:


Dopravu si zajišťujeme samy. Doprovodnou hudbou na CD či USB používáme svoji, aparaturu k přehrání poskytuje pořadatel. Dále je nutné zajistit alespoň minimální zázemí s možností převlečení kostýmu a úpravy tanečnic. Ohňové vějíře používáme pouze ve venkovních prostorech po setmění.

 Ceny se odvíjejí od počtu vstupů a tanečnic, vždy záleží na dohodě. Je nutné si uvědomit, že cena vystoupení se nevztahuje pouze k počtu čistých minut účinkování, ale je výsledkem dlouhodobého tréninku a příprav zahrnujících náklady na vzdělávání, kostýmy i dopravu vystupujících.

Při pravidelné spolupráci poskytujeme slevy.

návštěvníků stránky
celkem71 918
tento týden34
dnes4